Ξανά διαμαρτυρία για διαιτησία σε φιλικό(!) από τον ΝΠΣ Βόλος

Μετά το 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό

Mάλλον το έχουν για γούρι τα μέλη του ΝΠΣ Βόλος να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία σε… φιλικά παιχνίδια μία φορά κάθε καλοκαίρι, αφού μετά τη χθεσινή αναμέτρηση (φιλικού χαρακτήρα) με τον Παναθηναϊκό εξέδωσαν ανακοίνωση για τη διαιτησία(!) με αναφορές και στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ…

Η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος:

«Η νοοτροπία και η πρακτική του κυρίου Κλάτενμπεργκ, να ευνοούνται οι «μεγάλοι» για να μην διαμαρτύρονται, όχι μόνο έχει υιοθετηθεί από την πλειοψηφία των Ελλήνων διαιτητών, αλλά χθες αντιληφθήκαμε ότι εφαρμόζεται ακόμα και στους φιλικούς αγώνες.

Και επειδή απ’ ότι φαίνεται διαιτητές όπως ο Παπαπέτρου και Κουτσιαύτης εφαρμόζουν στο ακέραιο αυτήν την αρρωστημένη τακτική, προφανώς διότι έχουν έλλειψη αξιοπρέπειας, ελπίζουμε ο κ. Κλάτενμπεργκ να τους πάρει μαζί του στην Αίγυπτο όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Άλλωστε τα δύο τελευταία χρόνια τους έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα. Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ Βόλος με επιστολή της τόσο στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο όσο και στη νέα ΚΕΔ, ζητά στα επίσημα παιχνίδια της με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, να ορίζονται ξένοι διαιτητές.

Ελπίζουμε η Ελληνική διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να επιτρέπει σε κάθε ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου να διεκδικεί αυτό που της αξίζει, ώστε κάποια στιγμή οι ξένοι διαιτητές να σταματήσουν τα… ταξίδια στην Ελλάδα. Από αυτούς εξαρτάται».

Προαναφέραμε όμως ότι μάλλον το έχουν για γούρι οι «κυανέρυθροι» να διαμαρτύρονται μια φορά κάθε καλοκαίρι για διαιτητικά σφυρίγματα σε φιλικό, γιατί το ίδιο είχαν κάνει και το προηγούμενο καλοκαίρι! Ήταν πάνω κάτω ίδιες μέρες μάλιστα και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου 2021, όταν στην ενημέρωση για το φιλικό παιχνίδι με τη βελγική Ντάινζε στην Ολλανδία, η πλευρά του ΝΠΣ Βόλος ανέφερε μετά την ήττα 1-0 ότι οι παίκτες είχαν εκνευριστεί ιδιαίτερα από τη διαιτητική τριάδα, υποστηρίζοντας ότι αυτή ήταν εκτός τόπου και χρόνου!

Για την ιστορία, το παιχνίδι ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0, ενώ οι Φαν Βέερτ και Ιωαννίδης είχαν από ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα.

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Γιούχα, Εσκοβάλ, Μεταξάς, Λούνα (78’ Λυμπεράκης), Μπαριέντος, Σιέλης, Ταχάτος (85’ Ουντρεάγκο), Μεθκίδα, Φερνάντες (85’ Παπαθανασίου), Φαν Φερτ (78’ Σταμένκοβιτς)

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (65’ Λοντίγκιν), Κώτσιρας (65’ Σάντσες), Σένκεφελντ (65’ Πούγγουρας), Μάγκνουσον (65’ Σάρλια), Χουάνκαρ (65’ Γκάνεα), Αλεξανδρόπουλος (65’ Βαγιαννίδης), Πέρεθ (78’ Ηλιάδης), Καρλίτος (46’ Τσέριν), Αϊτόρ (78’ Σαρδέλης), Παλάσιος (78’ Φρόκου), Ιωαννίδης (65’ Καμπετσής).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.