Xειμερινά πρωταθλήματα Κολύμβησης: Ως τις 25 Ιανουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Μέχρι τις 25 Ιανουαρίου (και ώρα 14:00), θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι δηλώσεις συμμετοχής στα Χειμερινά πρωταθλήματα Κολύμβησης Νότιας και Βόρειας Ελλάδας, των αγωνιστικών κατηγοριών.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, τα Χειμερινά πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων, θα διεξαχθούν 3-5 Φεβρουαρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, ενώ τα Χειμερινά πρωταθλήματα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’, Β’, στις 10-12 Φεβρουαρίου.

Κάθε σύλλογος συμμετέχει χωρίς αριθμητικούς περιορισμούς κολυμβητών-τριων σε κάθε αγώνισμα. Ωστόσο, μπορούν να καταταγούν και να βαθμολογηθούν μόνον τρεις κολυμβητές-τριες ανά αγώνισμα. Κάθε κολυμβητής-τρια μπορεί να συμμετέχει σε ως και τρία ατομικά αγωνίσματα και οσαδήποτε ομαδικά. Όλα τα αθλητικά σωματεία και σύλλογοι που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ, μπορούν να συμμετέχουν με μια ομάδα σε κάθε ομαδικό αγώνισμα, ανά κατηγορία.

Στα χειμερινά πρωταθλήματα κολύμβησης Βόρειας και Νότιας Ελλάδας, μπορούν να συμμeτέχουν όλοι οι κολυμβητές-τριες των αγωνιστικών κατηγοριών (Κ13, Κ14, Κ15/16, Κ17/18), χωρίς να απαιτείται επίτευξη συγκεκριμένης επίδοσης (όριο) σε προηγούμενους αγώνες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.