Ξεκαθαρίζει σήμερα για Αλεξανδρή στη Νίκη Βόλου

Η ισοπαλία με την Ιστιαία στο Π. Μαγουλάς, που ήρθε με γκολ των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις με σκορ 2-2, είναι το αποτέλεσμα που έχει πληγώσει μέχρι στιγμής περισσότερο απ’ όλα τη Νίκη Βόλου, η οποία αύριο Κυριακή στις 13.30 φιλοξενείται από την ομάδα της Εύβοιας. Στόχος φυσικά η διεύρυνση του σερί των τριπόντων, δηλαδή η έκτη συνεχόμενη επιτυχία, και η τρόπον τινά ρεβάνς για εκείνη την αναπάντεχη απώλεια βαθμών.

Οι κυανόλευκοι έχουν κάνει προσπάθεια μέσα κυρίως από δηλώσεις του προπονητή Στ. Ξηροφώτου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, ώστε να τους ακολουθήσει στην Ιστιαία, αφού και η απόσταση είναι κοντινή, και πιστεύεται ότι θα υπάρξει η σχετική κινητοποίηση ως επιβράβευση και για τις πέντε συνεχόμενες νίκες στα ματς που προηγήθηκαν.

Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος και τραυματίας Μπάμπης Πετράκος και ο επίσης τραυματίας Σταύρος Βουρδάκης. Σήμερα υπάρχει μία τελευταία προπόνηση στις 13.00 και θα κριθεί από το πώς αισθάνεται ο Στέλιος Αλεξανδρής, ο οποίος χθες ήταν άρρωστος, αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει και αν θα μπει στην αποστολή.

Από την άλλη επιστρέφουν οι Παπαδήμας και Γαρυφαλλόπουλος, ενώ και ο Βέργος είναι ετοιμοπόλεμος παρά τη μεγάλη δοκιμασία που πέρασε με τον θάνατο του πατέρα του. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ζαχαρόπουλος από την Ανατολική Αττική θα είναι ο άρχων του αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.