Ξεκίνησαν με φόντο τη Β’ Εθνική τα κορίτσια του ΑΟ Σκοπέλου

Οι πανηγυρισμοί για την επίτευξη της ανόδου στη Β’ Εθνική έχουν κοπάσει πλέον για το σύνολο βόλεϊ Γυναικών του ΑΟ Σκοπέλου, με τις παίκτριες του Γιάννη Τσακάλη να ξεκινούν πλέον την προετοιμασία για τις απαιτητικές υποχρεώσεις που έρχονται στο προσκήνιο.

Η πρόκληση της Β’ Εθνικής δίνει περαιτέρω ώθηση στις παίκτριες της νησιωτικής ομάδας, με το πρωτάθλημα να έχει τις βάσεις να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, με τη συμμετοχή αρκετών θεσσαλικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων και των ΓΣ Αλμυρού, ΓΣ Βόλου, Νίκης Βόλου και Ολυμπιακού Βόλου. Έτσι, οι παίκτριες του ΑΟ Σκοπέλου ετοιμάζονται για δυνατές αναμετρήσεις για μία ακόμη χρονιά.

«Ξεκίνησε σήμερα (σ.σ. χθες) η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Σκοπέλου. Η ομάδα μας που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ξεκίνησε με απουσίες καθώς αρκετές αθλήτριες ακόμη εργάζονται, αλλά με πολύ όρεξη για το νέο όμορφο «ταξίδι» της φετινής χρονιάς!» αναφέρει σε ανάρτησή του εξάλλου ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τσακάλης.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.