Ξεκίνησαν οι αποδεσμεύσεις στον ΝΠΣ Βόλος-Παρελθόν Κορέα και Ρεγκατίν

Ο Αντριέν Ρεγκατίν

Με την παραμονή στην κατηγορία να έχει επιτευχθεί, η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος κοιτάει ήδη την επόμενη χρονιά, και οι αποδεσμεύσεις παικτών έχουν ήδη ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, οι «κυανέρυθροι» έκαναν γνωστό ότι κοινή συναινέσει λύθηκαν τα συμβόλαια με τους ποδοσφαιριστές Αντριέν Ρεγκατίν και Χόρχε Κορέα, τους οποίους η ΠΑΕ ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

O Ρεγκατίν είχε φέτος 31 συμμετοχές με τον ΝΠΣ Βόλος στη Super League (29 στην κανονική διάρκεια και δύο στα πλέι άουτ) και σημείωσε δύο τέρματα, απέναντι σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Ο Αργεντίνος Κορέα πάλι είχε συμμετοχή σε 13 αγώνες (δέκα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και σε άλλους τρεις στα πλέι άουτ), σημειώνοντας μόλις ένα τέρμα, απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές αναζητήσεις, αυτές έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό από την πλευρά των διοικούντων και των στελεχών της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται σύντομα να έρθουν και ανακοινώσεις στο προσκήνιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.