Ξεμπέρδεψε με την παραμονή ο Ηρακλής, 1-0 τον Αιολικό στο 89′

Ο Ηρακλής μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά τελικά με εύστοχο πέναλτι του Ισνάλδο στο 89′ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Αιολικού και να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της SL2.

Ο Βασίλης Κωστίκα ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι στο 88′ σε ανατροπή του εντός περιοχής από τον Ιωάννου, με τον Ηρακλή να λυτρώνεται έστω και στο παρά ένα και τους πανηγυρισμούς να είναι ιδιαίτερα έντονοι. Εξάλλου, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, αυτό το τρίποντο δίνει αέρα οκτώ βαθμών για τον “Γηραιό” από τη ζώνη της υποβιβασμού.

Η βαθμολογία: Ηρακλής 27, ΠΑΟΚ Β’ 27, Αναγέννηση Καρδίτσας 20, Καμπανιακός 19, Κοζάνη 19, Αιολικός 17.

Ηρακλής (Σ. Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης (46′ Ισνάλδο), Σπυρίδης (77′ Kωστίκα), Κωστόπουλος, Σιούτας, Έμπο, Δοϊρανλής (70′ Nεοφυτίδης), Κούστα, Αρόγιο (62′ Κουντουριώτης), Γκμπενιόν

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ (65′ Μπαλογιάννης), Καρανίκας (80′ Μούχαλης), Τριανταφυλλάκος, Νούλας (65′ Κριμιτζάς), Σαραντίδης (57′ Ιωάννου), Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.