Ξέσπασμα Τσαβέ για το F4 της ΕΣΚΑΘ: «Θα κατέβαζε άλλος την ομάδα του ν’ αγωνιστεί;»

Αιχμές για τη μη αναβολή της διοργάνωσης

Με μία αιχμηρή ανάρτηση, ο προπονητής του Ίωνα Βόλου, Στέλιος Τσαβές, ξέσπασε για τη διοργάνωση του F4 της ΕΣΚΑΘ, δίνοντας όλες τις παραμέτρους, μετά και την απόφαση της διοίκησης να μην συμμετέχει στον ημιτελικό με το Πολυαθλητικό Τρικάλων.

Από τη μία οι πλημμύρες και από την άλλη η έλλειψη άδειας πυρασφάλειας του γηπέδου, προκαλούν το ξέσπασμα του Στέλιου Τσαβέ, που με διαδικτυακή ανάρτηση αφήνει αρκετές αιχμές κατά της ΕΣΚΑΘ, που δεν ανέβαλε τη διοργάνωση.

«Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια αρχή που για άλλη μια χρόνια θα πραγματοποιήσει το F4 κυπέλλου ( της προηγούμενης χρονιάς!!!) την επόμενη χρόνια. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα γίνει με τρεις ομάδες. Όποτε καλύτερα να λέγεται  F3 για να μην μπερδεύεται και ο κόσμος» αναφέρει αρχικά και συνεχίζει περί… αλληλεγγύης.

«Επίσης ευχαριστούμε για την κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Αλληλεγγύη  πάνω απ’ όλα. Τέλος, θα χαρακτηρίσω τουλάχιστον αστείο το γεγονός ότι θα γίνει για να τιμηθεί ένα πρόσωπο που έχει προσφέρει στο άθλημα και οι αγώνες θα γίνουν χωρίς κόσμο καθώς δεν υπάρχει άδεια πυρασφάλειας στο γήπεδο που ορίστηκε μέσα στην εβδομάδα αλλάζοντας την αρχική έδρα» σημειώνει.

Ειδικά για το θέμα της έλλειψης άδειας πυρασφάλειας, συνεχίζει για ν’ ακολουθήσει και πάλι το θέμα της στήριξης των πλημμυρόπληκτων. «Οι αθλητές βέβαια δεν κινδυνεύουν από ενδεχόμενο πυρκαγιάς. Όπως επίσης κι ότι θα μαζευτούν τρόφιμα για τους πληγέντες της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία που θα τα αφήνει ο κόσμος στην είσοδο και δεν θα μπορεί να μπει μέσα να παρακολουθήσει τους αγώνες».

Στο τέλος, ο Στέλιος Τσαβές υπογραμμίζει: «Ο καθένας ας αναλογιστεί αν μετά από όλες αυτές τις  παραμέτρους θα κατέβαζε την ομάδα του να αγωνιστεί. Εύχομαι υγεία, κουράγιο και υπομονή σε όλους τους πληγέντες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.