Ξηροφώτος: Να τελειώσουμε ακόμα πιο θετικά μία άψογη χρονιά

Στην εξέλιξη της αναμέτρησης και στην επιθυμία του η ομάδα να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, στάθηκε στις δηλώσεις του στον BlueheartFM 105,1, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Ιτέας, ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

απόδοση: magnesiasports
«Είχαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Από τις τέσσερις καλές στιγμές που είχαμε, μετουσιώσαμε τις δύο σε γκολ. Στο ημίχρονο, όμως, είπαμε πως πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί στο δεύτερο μέρος και να εκμεταλλευτούμε τους ανοικτούς χώρους. Δεν έπρεπε να επαναπαυτούμε στο 0-2 και τονίσαμε πως αν δεν εκμεταλλευόμασταν τους ανοικτούς χώρους, θα μεγάλωναν τα ρίσκα και θα είχαμε πρόβλημα. Έτσι έγινε. Η κρίσιμη φάση που όρισε τη διάρκεια του παιχνιδιού, τα 120 λεπτά, ήταν το 0-3 του Ντόλγκι που δεν έγινε. Ήταν απίστευτη η χαλαρότητα που αντιμετώπισε τη φάση. Πήγε για highlight κι η μπάλα επειδή σε τιμωρεί, “φάγαμε” δύο γκολ και φτάσαμε μέχρι το 120′. Δίνουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το παιχνίδι».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση ανάμεσα σε Καβάλα, Νέο Αμφίλοχο και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Νάουσας, όσον αφορά τον αντίπαλο της Νίκης στην επόμενη φάση του θεσμού:

«Εμείς κοιτάμε ματς-ματς να τελειώσουμε αυτήν τη χρονιά, όσο το δυνατόν περισσότερο θετικά, μία χρονιά που τη θεωρώ, εγώ προσωπικά, άψογη. Όποιον αντίπαλο και να έχουμε, το ίδιο είναι, από εμάς εξαρτάται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.