Yπενθυμίζει για τη ΓΣ περί αναδιάρθρωσης η ΕΣΚΑΘ

Παραμένει στο προσκήνιο το σενάριο παραμονής Αιολικού και Φοίβου Γιάννουλης

Στην υπενθύμιση της διεξαγωγής έκτακτης γενικής συνέλευσης με βασικό θέμα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων προχώρησε με ανακοίνωσή της η ΕΣΚΑΘ, με τις διαδικασίες να διεξάγονται την Κυριακή 27 Αυγούστου στη Λάρισα και στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου με ώρα έναρξης τις 09:30.

Το βασικό θέμα της αναδιάρθρωσης θα συζητηθεί με φόντο την αύξηση των ομάδων στην Α1 ΕΣΚΑΘ, και με βάση την παραμονή τελικά των Αιολικού Βόλου και Φοίβου 2002, στην κατηγορία. Τα πρώτα δείγματα νομικά ήταν θετικά, ωστόσο το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει αρκετά ώστε να μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα γίνει τελικά.

Παράλληλα θα συζητηθεί και ο προϋπολογισμός για το 2024 αλλά και το θέμα διαγραφής κάποιων σωματείων μελών που είναι εδώ και αρκετά χρόνια ανενεργά.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία η Γενική Συνέλευση συνέρχεται και πάλι χωρίς νέα πρόσκληση την ίδια μέρα (27 Αυγούστου 2023), στις 10:30, στον ίδιο χώρο. Στην περίπτωση αυτή η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των παρόντων σωματείων.

Συνολικά, δικαίωμα συμμετοχής έχουν 56 σωματεία, με τα 18 εξ αυτών να προέρχονται από τη Μαγνησία και τις Σποράδες. Έτσι, μεταξύ άλλων δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ΑΟ Άνω Λεχωνίων, BC Volos, Αιολικός, Ανάληψη, ΓΣ Βόλου, Ανόρθωση, ΓΣ Σκιάθου, Αγριά, Ελευθεριακός, Τιτάνες Αλμυρού, Δημητριάς, ΓΣ Αλμυρού, Ολυμπιακός Βόλου, Ίωνας, Κένταυρος Ζαγοράς, Νίκη Βόλου, ΑΕΒ Διμηνίου, και Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Βόλου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.