Υποδέχεται τη Σίτι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αφήνει κατά μέρος τις υποχρεώσεις του στη Super League, καθώς προετοιμάστηκε εντατικά τις τελευταίες ημέρες για τον αυριανό αγώνα του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:55), με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ένα βουνό από αγωνιστικά προβλήματα.

Εκτός μάχης θα είναι σίγουρα οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν και Μπρούμα, με τη συμμετοχή των Χολέμπας και Βινάγκρε να ήταν αμφίβολη, ενώ δύσκολη κρίνεται και η συμμετοχή του Ραφίνια, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι με τους «Πολίτες» είναι τεράστιας δυσκολίας για τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα μετά την ήττα της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα από την Τότεναμ για το πρωτάθλημα. Πάντως, ο τεχνικός της Σίτι, σεδηλώσεις του τόνισε ότι σέβεται τον Ολυμπιακό και ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί. «Είναι σημαντικό παιχνίδια για την πρόκρισή μας και για να ανακάμψουμε. Θα μπορούμε να σκεφτούμε αυτή την διοργάνωση ξανά τον Φεβρουάριο και να επικεντρωθούμε στις άλλες διοργανώσεις, ειδικά στην Premier League. Θα είναι δύσκολο, αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα εκεί, τότε θα ταξιδέψουμε στο Οπόρτο και μετά θα έχουμε εντός έδρας τη Μαρσέιγ. Να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έχει προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά παραμένει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Περισσότερο ανησυχώ για όσα πρέπει να κάνουμε εμείς ως ομάδα και να πάρουμε άλλη μια νίκη» τόνισε ο Ισπανός προπονητής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.