Υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με πολλές απουσίες ο Βόλος 2004

Για την 18η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών ο Βόλος 2004 υποδέχεται στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής (13/3) τον Αστέρα Τρίπολης στο Βασδέκειο, το οποίο επέλεξε για έδρα, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του Βοηθητικού του ΕΑΚ είναι σε κακή κατάσταση και σ’ αυτόν αποδίδονται οι τρεις σοβαροί τραυματισμοί (σ.σ. ρήξη χιαστών) μέσα στη χρονιά.

Η λογική λέει ότι η ομάδα της Έλενας Κουσκούνη δεν μπορεί να έχει μεγάλες απαιτήσεις από το σημερινό παιχνίδι με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς εκτός των τραυματιών Καρακάνα, Σύρμου και εσχάτως (σ.σ. από το τελευταίο ματς με την ΑΕΛ) της Κοκμωτού, δεν μπορούν να αγωνιστούν η Ευαγγελία Νάνου, που λείπει με την Εθνική Κορασίδων, καθώς και οι Βέτσικα-Νέννε, που έχουν συμπληρώσει κάρτες και εκτίουν ποινή.

Επομένως, θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα κάποιες παίκτριες από τη δεύτερη, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και ίσως πάρουν ευκαιρίες.

Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς περισσότερους και με όλα τα προαναφερθέντα προβλήματα, το πρώτο ζητούμενο είναι η αξιοπρεπής εμφάνιση.

Στον Α.Σ. Βόλος 2004 έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι οι ελπίδες για παραμονή δεν είναι πλέον με το μέρος τους, έχοντας σημαντική απόσταση επτά βαθμών από την 9η θέση που χαρίζει τη σωτηρία.

Το πρόγραμμα (18η) 

Σάββατο 9/3

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1

Κυριακή 10/3

12:00 ΑΣ Βόλος 2004-Αστέρας Τρίπολης

12:00 ΑΟ Τρίκαλα 2011-ΑΟ ΡΕΑ

13:00 Ολυμπιάδα Υμηττού-ΓΠΟ Καστοριάς

15:00 ΑΕΛ 1964-Νέες Ατρομήτου 2018

15:00 ΑΣ Σειρήνες Γρεβενών-Ελπίδες Καρδίτσας

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ αναβολή

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.