Υποδέχεται τα Μετέωρα με … το αυτί στην Κατερίνη

Να κάνει το καθήκον της και να πάρει τους τρεις βαθμούς, έχοντας παράλληλα και το … αυτί στην Κατερίνη, επιθυμεί η Νίκη Βόλου κόντρα στα Μετέωρα στο Πανθεσσαλικό, το μεσημέρι της Κυριακής (7/4, 16:00), στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, ύστερα από το “στραβοπάτημά” της στην Τσαριτσάνη, την περασμένη Κυριακή, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, προκειμένου να μη χαλάσει περισσότερο τις θετικές εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, αλλά και να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Έτσι, θέλει πάση θυσία το τρίποντο στο προσεχές παιχνίδι, ελπίζοντας παράλληλα σε ήττα του Ολυμπιακού, ο οποίος αντιμετωπίζει την ίδια ώρα τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο ΔΑΚ Κατερίνης.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, τα Μετέωρα είναι αδιαμφισβήτητα η έκπληξη του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η νεοφώτιστη ομάδα, με τεχνικό τον Γιώργο Βακουφτσή, έκανε μία εντυπωσιακή πορεία στον πρώτο γύρο, “καθαρίζοντας” νωρίς την παραμονή της. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, το οποίο συνδυάστηκε και με την αποχώρηση του προπονητή της και την έλευση του Γιώργου Τσουκαλίδη στον πάγκο της, δεν είχε ανάλογη αγωνιστική παρουσία, αλλά παρέμεινε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 39 βαθμούς, έχοντας 10 νίκες, εννιά ισοπαλίες και πέντε ήττες. Οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι ένα από τα μυστικά της συνταγής της φετινής της επιτυχίας. Σε 12 αναμετρήσεις μακριά από την Καλαμπάκα, έχει μόλις τρεις ήττες, ενώ στις υπόλοιπες εννιά έφυγε αήττητη (τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες), στοιχείο αδιαμφισβήτητα αξιοπρόσεκτο για μία ομάδα, χωρίς εμπειρία στην κατηγορία. Παράλληλα, έχει θετικό πρόσημο στον συντελεστή τερμάτων μακριά από το σπίτι της, έχοντας πετύχει 16 γκολ κι έχοντας δεχτεί 13.

Η ομάδα της Καλαμπάκας κατέκτησε την περασμένη βδομάδα το Κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων (επικράτησαν στον τελικό επί της Πηγής με 4-1), ενώ  προχθές Πέμπτη οι διοικούντες έκαναν το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του τίτλου και για τη γενικότερη εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση τη φετινή σεζόν.

Την Κυριακή θα αποφασιστεί για Βουκομάνοβιτς,

τρεις αγωνιστικές για Ρόβα, Ντινιωτάκη

Όσον αφορά τη Νίκη και τα αγωνιστικά της νέα, δεδομένα εκτός πλάνων είναι οι Βασίλης Ρόβας και Γιάννης Ντινιωτάκης, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές τελικά και χάνουν το πρώτο ματς στα μπαράζ.

Τα ευχάριστα νέα προέρχονται από τον Αλέξα Βουκομάνοβιτς. Ο Σέρβος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πέλμα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μέχρι την Πέμπτη δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής ήταν εξαιρετικά αμφίβολη.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, όμως, προπονήθηκε σε πιο έντονους ρυθμούς, βγάζοντας κομμάτι του κανονικού προγράμματος και δε διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις. Η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής κρίνεται ακόμα δύσκολη, αλλά είναι θετικό το γεγονός πως ο Σέρβος σταδιακά επανέρχεται και αναμένεται την επόμενη βδομάδα να είναι 100% έτοιμος, όμως για τη “μάχη” με τα Μετέωρα θα αποφασιστεί αν θα είναι ο 18ος της αποστολής πριν την αναμέτρηση, οπότε δεν αποκλείεται η Νίκη να κατέβει με 17 παίκτες για το τελευταίο ματς στην έδρα της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά όχι στη σεζόν, αφού θα ακολουθήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτό στα μπαράζ. Αυτοί οι 17 είναι οι: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Λόρι Κέρι, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Κώστας Δεμηρτζόγλου, Λάζαρος Μαντζίρης, Γιάννης Κουτσούκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βαγγέλης Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα από την ΕΠΣ Καρδίτσας και Πέτρο Κανιούρα, από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Κεραμίδας από την ΕΠΣ Λάρισας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.