Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό Β. η προσαρμογή στο μικρό γήπεδο

Την Κυριακή στον αγώνα με την Ακρόπολη στο πλαστικό του Μαγνησιακού

Την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές με τις οποίες είναι τιμωρημένος ο Ολυμπιακός Βόλου να αγωνιστεί μακριά από το ΕΑΚ, αλλά με τον κόσμο δίπλα του, θα την εκτίσουν οι ερυθρόλευκοι στο πλαστικό γήπεδο του Μαγνησιακού, όπως όρισε η ΕΠΣΘ.

Αντίπαλος της ομάδας του Στέλιου Αρσένου, που εκτός απροόπτου δεν θα έχει άλλο πρόβλημα πέραν του τιμωρημένου Τζέκα, θα είναι η Ακρόπολη Σέσκλου, η οποία βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία με έξι βαθμούς.

Το παιχνίδι γίνεται μεθαύριο Κυριακή στις 15.00 για την 11η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να θέλουν να φτάσουν στο 10Χ10 (σ.σ. χρωστούν το παιχνίδι με την Αγία Αννα), αλλά γνωρίζουν ότι πρέπει να προσαρμοστούν στις μικρές διαστάσεις του γηπέδου, που είναι 90Χ58.

Σ’ έναν αγωνιστικό χώρο μικρό και στο μήκος και στο πλάτος, στον οποίον μία ομάδα βρίσκεται εύκολα από την άμυνα στην επίθεση και που ευνοεί την ομάδα που αμύνεται, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να τον συνηθίσει γρήγορα, χωρίς μάλιστα να έχει προπονηθεί σ’ αυτόν, και να φτάσει σε μία άνετη νίκη, όντας φυσικά το απόλυτο φαβορί.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ακρόπολη Σέσκλου στο πλαστικό του Μαγνησιακού θα διευθύνει ο Χαλβατζάκος με βοηθούς τους Σακκά Π. και Καρακίτσιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.