Αννα Ασημακοπούλου: Απόλυτα λογική η βιασύνη για έξοδο από το μνημόνιο

«Είναι απόλυτα λογικό να βιάζεται κανείς να πιάσει τον μεγάλο στόχο» δήλωσε η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άννα Ασημακοπούλου στον ρ/σ Παραπολιτικά κληθείσα να απαντήσει στην ερώτηση αν η κυβέρνηση βιάστηκε να πει πως βγαίνουμε από το μνημόνιο.
«Αυτό πάντα μπορείς να το συζητάς για το παρελθόν σου. Θα μπορούσε να πει κανείς “στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα”. Αυτό εννοείτε; Υπάρχει κανείς που να μη θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία;», σχολίασε απαντώντας στον δημοσιογράφο.
Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι υπάρχει ένα υπαρκτό τέλος με βάση μια συμφωνία και πως «είναι απόλυτα λογικό να βιάζεται κανείς να πιάσει αυτόν τον μεγάλο στόχο, να τελειώνει με αυτήν την ιστορία και να ξέρει τι θα γίνει την επόμενη μέρα».
«Ο χρόνος είναι ασφυκτικός και οι ώρες κρίσιμες. Πρέπει να βρεθεί μία λύση για την επόμενη μέρα», πρόσθεσε.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις αυτές ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ομολογία της κ. Ασημακοπούλου πως «η κυβέρνηση “βιάστηκε να πει” ότι η χώρα “βγαίνει από το μνημόνιο”».
Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι η ομολογία αυτή «σηματοδοτεί την άτακτη κυβερνητική υποχώρηση από τη μεταμνημονιακή αφήγηση που προσπαθούσαν τόσο καιρό να καλλιεργήσουν».
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «οι διαβεβαιώσεις από τα χείλη του κ. Σαμαρά για έξοδο της χώρας από το μνημόνιο τώρα χαρακτηρίζονται ως λάθος ακόμα και από τους πιο στενούς του συνεργάτες».
«Το ερώτημα, όμως, παραμένει. Σε ποιες νέες απαιτήσεις των δανειστών συμφώνησε η κυβέρνηση;», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.