Δικαστική περιπέτεια για τον Φάνη Χριστοδούλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μένει μόνιμα στην Πάρο τα τελευταία χρόνια, μαζί με την οικογένειά του. Ωστόσο, ένα εργατικό ατύχημα σε πρώην εργαζόμενό του του δημιούργησε… μπελάδες!

Ο Φάνης Χριστοδούλου, σύμφωνα με το gazzetta.gr , συνελήφθη από αστυνομικούς στο νησί των Κυκλάδων, μετά από προσφυγή που κατέθεσε ο πρώην εργαζόμενός του, καθώς είχε πάθει ηλεκτροπληξία και έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Τα 100.000 ευρώ που του έβγαλε η ασφαλιστική εταιρεία δεν τον ικανοποίησαν και πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση της ταξης περίπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους.

Ο Χριστοδούλου έμεινε για δύο ώρες στο Α.Τ Πάρου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Όπως αναφέρει το protothema.gr, είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν: «Είμαι στη διάθεση του κράτους. Ακόμη και στη φυλακή θα μπω γα ένα χρόνο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.