Προφυλακίστηκε η 35χρονη σύντροφος του Κωνσταντίνου Φιρινίδη-«Αγόρασα μία Louis Vuitton»

Στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη οδηγούνται οι συλλφθέντες για την υπόθεση της ΜΚΟ "Παιδική Χαρά" Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026 (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 35χρονη σύντροφος του, Κωνσταντίνου Φιρινίδη, που κατηγορούνται για απάτη μέσω της ΜΚΟ Παιδική Χαρά.

Στην απολογία της η 35χρονη υποστήριξε ότι ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Φιρινίδης, με τον οποίο είχαν πάρει εικονικό διαζύγιο, ότι έπαιρνε τα λεφτά από τους εράνους που έκανε η ΜΚΟ για άρρωστα παιδιά, επειδή είναι εθισμένος στον τζόγο.

«Δεν είναι τόσα τα χρήματα που λένε ότι λείπουν από τους εράνους. Είναι περίπου 900.000, τόσα τα μέτρησα εγώ. Και αυτά τα πήρε ο πρώην σύζυγος μου και τα έπαιξε στον τζόγο. Είναι εθισμένος. Ήξερα και καταλάβαινα τι γινόταν και γι’ αυτό τον λόγο ζητώ συγγνώμη», φέρεται να υποστήριξε η 35χρονη.

«Δεν κάναμε ζωή πολυτελή. Αποσπασματικά επιδεικνύονται στιγμές που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ζούμε σε σπίτι στην Τούμπα 68τμ με μίσθωμα 500 ευρώ. Ζούσαμε συμβατικά λόγω των παιδιών», φέρεται να ανέφερε στην απολογία της.

Αναφορικά με την κατηγορία ότι το ζευγάρι ξόδευε τα χρήματα που συγκέντρωνε από τους εράνους σε πολυτελή είδη και ταξίδια είπε:

«Αγόρασα μία Louis Vuitton. Έχω πάει δύο φορές σε σουίτες ξενοδοχείων αλλά δεκάδες φορές έχω μείνει σε σπίτια οικογενειών. Τρία από τα παιδάκια τα βάφτισα».

«Δεν υπήρξε καμία καταγγελία από καμία οικογένεια. Ένα μέρος των χρημάτων χρησιμοποιήθηκε για προσωπικές ανάγκες και ανάγκες διαβίωσης», φέρεται να ισχυρίστηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.