Μ. Σπυράκη: Ο Τσίπρας δεν γνωρίζει πόσες είναι οι χώρες της Ευρωζώνης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Επικίνδυνη άγνοια χρεώνει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, με αφορμή αναφορά του σε 17 -και όχι 19- κρίκους της «αλυσίδας» της Ευρωζώνης.
«Θα περιμέναμε από έναν υποψήφιο για την πρωθυπουργία να γνωρίζει τουλάχιστον πόσες είναι οι χώρες της Ευρωζώνης», σχολίασε η κ. Σπυράκη, αναφερόμενη στη συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας στο Star ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε, «Οι κρίκοι της αλυσίδας της Ευρωζώνης είναι πλέον 19 και όχι 17, όπως νομίζει ο κ. Τσίπρας». «Η ενασχόλησή του ακόμη και με στοιχειώδη ευρωπαϊκά ζητήματα αναδεικνύει την επικίνδυνη άγνοιά του…», κατέληξε.
Το δηκτικό σχόλιο της εκπροσώπου της Ν.Δ. βασίστηκε στην αναφορά του κ. Τσίπρα πως «η έξοδος μιας χώρας από το ευρώ σημαίνει ότι η αλυσίδα που έχει 17 κρίκους χάνει τον ένα κρίκο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.