Αλ. Τσίπρας: Αύξηση 10% στους μισθούς των σχολικών καθαριστριών

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φωτογραφίζεται με εκπροσώπους από πρωτοβάθμια σωματεία και συλλόγους καθαριστριών σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα, κατά την διάρκεια της συνάντησης του στο Μέγαρο Μαξίμου, Πέμπτη 16 Μαΐου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

Συνάντηση με τις σχολικές καθαρίστριες είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε την αύξηση κατά 10% του μισθού τους αλλά και την ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Παράλληλα, τόνισε πως οι συμβάσεις, οι οποίες γίνονται από τους δήμους πλέον θα έχουν διετή διάρκεια.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Κωνσταντίνα Κούνεβα.

«Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όλων όσων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες», τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Τwitter, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη χαρά του για τη συνάντηση αυτή.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου καθαρίστριες-μέλη συλλόγων σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όλων όσων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.