Άνοιξε η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου – Αυτοί είναι οι δυο νέοι κληρονόμοι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αν και αρχικά είχε τεθεί ζήτημα δύο διαθηκών της Μαίρης Χρονοπούλου, η συμβολαιογράφος της ηθοποιού, Αγγελική Αχειμαστού, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζοντας τι ισχύει.

Όπως τόνισε είναι μόνο μία η διαθήκη, η οποία δημοσιεύθηκε το πρωί της Τρίτης και όπως είπε δεν μπορεί να αναφέρει πολλά, αλλά έχει συνταχθεί πολλά χρόνια πριν. «Πρέπει να περιμένουν όλοι τη δημοσίευση της διαθήκης, όποιος έχει έννομο συμφέρον σας επαναλαμβάνω, μπορεί να πάρει μετά αντίγραφο», ανέφερε η συμβολαιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», δύο είναι οι δικαιούχοι της αείμνηστης σταρ Μαίρης Χρονοπούλου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μια οικιακή βοηθός που είχε κατά το παρελθόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.