Αποκάλυψη νευροχειρούργου για τον κορωνοϊό: Μου έδωσαν φάρμακο, σε μία ώρα δεν είχα τίποτα!

Σοβαρότατα ερωτηματικά προκαλεί η αποκάλυψη του νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζιδη. Ο επιστήμονας αποκαλύπτει ότι νόσησε σοβαρά από τον κορονοϊό, συζητούσαν να τον βάλουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας και εκείνη τη στιγμή ο γνωστός Καθηγητής, Χαράλαμπος Γώγος, του έδωσε ένα φάρμακο το οποίο τον θεράπευσε τελείως μέσα σε λίγη ώρα!

Στην σημασία του εμβολίου, καθώς και στο ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού έκανε αναφορά ο ίδιος, ο καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, προχθές το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή. Δεν είπε όμως κουβέντα για το φάρμακο που χορήγησε σε συνάδελφο του θεραπεύοντας τον τελείως.

Και εδώ προκύπτουν τεράστια ερωτήματα. Υπάρχει φάρμακο για τον κορονοϊό; Διότι ο νευροχειρουργός δεν μπορεί να λέει ψέματα. Και αν υπάρχει, γιατί το δίνουν μόνο σε λίγους και εκλεκτούς; Γιατί επιτρέπουν σε μία ολόκληρη κοινωνία να βουλιάζει οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά, γιατί μιλούν για το εμβόλιο και μόνο τη στιγμή που υπάρχει φάρμακο;

Να θυμηθούμε εδώ και το πως θεραπεύτηκαν ιεράρχες μέσα σε λίγες ώρες, με την κυρία Παγώνη να κάνει λόγο για το φάρμακο του Τραμπ, και μετά να ανασκευάζει πανικόβλητη.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του καθηγητή, είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

 

Πηγή: https://www.newsbreak.gr/

Πώς μια περσινή συνέντευξη έγινε θέμα συζήτησης

Μια περσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Πατρινού νευροχειρουργού και διευθυντή στην νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου, Φώτη Τζωρτζίδη αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό, έχει γίνει talk of the town τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα.

Το θέμα αναμόχλευσε ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος Θάνος Αμπατζής ο οποίος βρήκε τη συνέντευξη του γιατρού στο yοutube και την επανάφερε με ανάρτησή του στα social media συνοδεία πολλών ερωτηματικών.

Στη συνέντευξη ο κ. Τζωρτζίδης περιγράφει την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Χαράλαμπος Γώγος είχε «κρατημένο» για αυτόν ένα φάρμακο, μετά τη λήψη του οποίου έγινε καλά μέσα σε λίγες ώρες ενώ η υγεία του είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση και υπήρχε κίνδυνος ακόμη και για εισαγωγή του στη ΜΕΘ. Η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει πληθώρα σχολίων. «Είναι το φάρμακο που πήρε ο Αρχιεπίσκοπος, ο Αναστάσιος της Αλβανίας, ο υπουργός Πλακιωτάκης και κάποιοι ακόμα επώνυμοι. Για τα 12.000 θύματα του covid όμως δεν υπήρχε το φάρμακο. Πρόκειται προφανώς για το ίδιο φάρμακο (μονοκλωνικών αντισωμάτων) για το οποίο φωνάζει ο Παύλος Πολάκης, χωρίς κανείς να συγκινείται, χωρίς κανείς να τον ακούει» σχολιάζει ο κ. Αμπατζής.

Για αστειότητες έκανε λόγο σε επικοινωνία που είχε μαζί του το thebest.gr, ο κ. Τζωρτίδης ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τα όσα αναφέρει ο κ. Αμπατζής επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι αδιανόητο να μιλάμε για γιατρούς που δίνουν το φάρμακο σε έναν ασθενή και όχι σε άλλον και ότι αν αυτό συνέβαινε θα είχε παρέμβει ο Eισαγγελέας.

Την εποχή εκείνη δινόταν ενώ δεν είχε δοκιμαστεί σε μεγάλο αριθμό ασθενών- Όλο αυτό είναι μία φούσκα γιατί είναι σαν να υπάρχει ένα φάρμακο που δεν δίνεται, ενώ δίνεται. Οι ασθενείς στη ΜΕΘ του Ρίου, το παίρνουν όλοι

Μιλώντας στο thebest,gr ο Χαράλαμπος Γώγος, έδωσε τις δικές του απαντήσεις και ανέφερε: Ο κ. Τζωρδίδης έπαιρνε ένα σύνολο αντιϊκών φαρμάκων που υπήρχαν την εποχή εκείνη. Επειδή επιδεινώθηκε η κλινική του εικόνα του προτάθηκε και συμφώνησε να πάρει ανοσοτροποποιητικό φάρμακο, το tosilizomapι (τοσιλιζουμάβη).

Δίνεται ενδοφλέβια σε ασθενείς με έντονη φλεγμονή και βαριά αναπνευστική νόσο. Δινόταν από την αρχή της πανδημίας αλλά με πρώιμη έγκριση χορήγησης. Πλέον δίνεται ευρέως και σύμφωνα με οδηγίες που υπάρχουν από διεθνείς εταιρείες αλλά και από την ελληνική εταιρεία λοιμώξεων.

Την εποχή εκείνη δινόταν ενώ δεν είχε δοκιμαστεί σε μεγάλο αριθμό ασθενών, ήταν σε πρώιμο στάδιο. Από εκεί και πέρα επιβεβαιώθηκε η σημαντική δράση του φαρμάκου σε μερικές ομάδες ασθενών οι οποίες παρουσίαζαν έντονο φλεγμονώδες σύνδρομο με αναπνευστική επιβάρυνση. Δόθηκε και δίνεται σε ευρεία κλίμακα σε ασθενείς που πληρούν τα συγκεκριμένα κριτήρια. Αυτή τη στιγμή δίνεται σε πολύ μεγάλο αριθμό ασθενών και στην Πάτρα, και στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Όταν το έλαβε ο κ. Τζωρτζιδης είχε δοκιμαστεί στο εξωτερικό και στη χώρα μας είχε πάρει πρόωρη έγκριση χορήγησης. Τώρα πια δίνεται σε αρκετούς, και εκατοντάδες, σε όλες τις μονάδες εντατικής θεραπείας σε ασθενείς που επιβαρύνονται, δεν είναι ένα φάρμακο ρουτίνας.

Όλο αυτό είναι μία φούσκα γιατί είναι σα να υπάρχει ένα φάρμακο που δεν δίνεται, ενώ δίνεται. Οι ασθενείς στη ΜΕΘ του Ρίου, το παίρνουν όλοι».