Χαμός στο Twitter με τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: «Πρόστιμο για τα μελομακάρονα με στέβια»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μετά την εμφάνιση της νέα παραλλαγής του κορονοϊού, την μετάλλαξη «Όμικρον», που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, ο πρωθυπουργός προχώρησε στην ανακοίνωση νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους. Όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών θα πρέπει να έχουν προγραμματίσει να κάνουν την 1η δόση αλλιώς θα τους επιβληθεί πρόστιμο.

Η ανακοίνωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού για τους πολίτες άνω των 60 ετών έχουν προκαλέσει «πανικό» στο Twitter. Στα hashtag #μέτρα και #Πρόστιμο100 μπορεί κανείς να δει όχι μόνο πολλά, αλλά και διαφορετικά, σχόλια. Πολλοί είναι οι χρήστες που αντιδρούν, ενώ κάποιοι αποφάσισαν να το ρίξουν στο χιούμορ.

«Έχουμε αρχίσει να ντρεπόμαστε και οι εμβολιασμένοι», «Εγώ προτείνω να βάλει και ενα πρόστιμο 100€/μήνα σε όσους τις έχουν αστεφάνωτες και τα λεφτά να πηγαίνουν στην εκκλησία», «Πρόστιμο 100€ σε όσους τρώνε μελομακάρονα ολικής με στέβια», «Βάλε άλλα 100 ευρώ Κυριάκο, ο ιός είναι λεβέντης», «Και κάπως έτσι ήρθε άλλη μια περικοπή συντάξεων..», «Πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους/ες δε μας στέλνουν μήνυμα», «Πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους τρώνε μπάμιες». Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που κυκλοφορούν στο Twitter….

Δείτε σχόλια από το Twitter:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.