Τη σορό 70χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος αγνοείτο από τις 7 Μαρτίου, εντόπισαν αστυνομικοί σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.
Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο flashnews.gr, στο ίδιο σημείο βρέθηκε και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει ο άτυχος άνδρας.
Κατά την ίδια πηγή, η σορός όπως και το αυτοκίνητο του 70χρονου, βρέθηκαν σκεπασμένα με χαλίκια σε χωράφι, στο οποίο ο ιδιοκτήτης του εκτελούσε εργασίες.
Υπενθυμίζεται ο θάνατος του 70χρονου αποδίδεται σε ανθρωποκτονία και για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο αδέλφια, 39 και 44 χρόνων, σε βάρος των οποίων ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση και περιύβρισης νεκρού. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην ανακρίτρια Χανίων για να απολογηθούν.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























