Διήμερη επίσκεψη του Πρ. Παυλόπουλου στον Λίβανο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Επίσημη επίσκεψη στον Λίβανο θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ύστερα από πρόσκληση του Λιβανέζου ομόλογού του, Μισέλ Αούν.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 11.50 ο κ. Παυλόπουλος θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Λιβάνου και στη συνέχεια θα προβούν σε κοινές δηλώσεις στα ΜΜΕ. Επίσης στις 12.50 θα παρακαθήσει σε επίσημο γεύμα, που θα παρατεθεί προς τιμήν του από τον πρόεδρο του Λιβάνου.

Την ίδια ημέρα στις 15.15, ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι, ενώ στις 16.05 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των Μαρτύρων. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς».

Την Παρασκευή 12 Απριλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Μπαλαμάντ όπου στις 10.05 θα συναντηθεί με την Α.Θ. Μακαριότητα τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη Ι, ο οποίος και θα τον παρασημοφορήσει με το «Παράσημο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.