Έκλεισε μπαρ τα μεσάνυχτα με… «είμαστε ακόμα ζωντανοί»! (video)

Τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό που προβλέπουν… last call στα μπαρ λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας μπορεί να προκαλούν “πονοκέφαλο” στους επιχειρηματίες, όμως κάποιοι βρήκαν τον τρόπο να διασκεδάσουν (με) την κατάσταση!

Με κεριά και τραγούδια… ύμνους που ταιριάζουν στην περίσταση της απαγόρευσης όπως το Final Countdown (!) και το “Είμαστε ακόμα ζωντανοί”, νέοι και νέες λίγο πριν τις 12 το βράδυ και το κλείσιμο γνωστού μπαρ της Παροικίας, στην Πάρο!

Τραγουδούν, σαν να θέλουν να ζήσουν στο έπακρο μια βραδιά διασκέδασης που τελειώνει στις 12 και να χωρέσουν εκεί όλη τη δίψα τους για βραδινό καλοκαιρινό ξεφάντωμα!Οι καιροί είναι δύσκολοι, δυσκολότερο ωστόσο αποδεικνύεται μάλλον το “φρένο” στην νυχτερινή ζωή της Πάρου! Η κάμερα του psts.gr βρέθηκε στο μπαρ και σας μεταφέρει εικόνες από το πρωτότυπο κλείσιμό του τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 12 Αυγούστου.

Σημειώνεται, ότι τα μέτρα απαγόρευσης λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάρο από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, τηρούνται απαρέγκλιτα προς όφελος της υγειονομικής ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Πηγή: parianostypos.gr.