Ελισάβετ Κυρίτση: Η δημοσιογράφος του Star παντρεύτηκε χωρίς να είναι… παρούσα στον γάμο

Η δημοσιογράφος του Star, Ελισάβετ Κυρίτση παντρεύτηκε τον Κορεάτη σύντροφό της και αποφάσισε να γίνει… ερωτική μετανάστρια στη Δημοκρατία της Κορέας, στην πόλη Τσουνγκτζού.

Ο γάμος έγινε στις 17 Δεκεμβρίου με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Όπως περιγράφει η Ελισάβετ Κυρίτση στην Πολυξένη Καραμίχα και τη Real Life «ο γάμος μας έγινε εντελώς παράδοξα. Κατ’ αρχάς, δεν ήμουν στην πόλη, έγινε ενώ η νύφη ήταν απούσα… Δεν έγινε κάποια τελετή, απλώς καταθέσαμε τα χαρτιά μας στο δημαρχείο. Όταν τα παρέλαβε ο Μιον Τσολ, τα κατέθεσε και σε τρεις εργάσιμες ημέρες καταχωρήθηκα στο σύστημα ως η σύζυγός του» Μου έστειλε φωτογραφία και αυτό ήταν».

«Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι ο γάμος που ονειρεύεται κάποιος ή κάποια, αλλά η αλήθεια είναι πως είχε πολλή πλάκα. Όσο για την τελετή που σκεφτόμαστε να κάνουμε ως πάρτι περισσότερο, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα γίνει μάλλον την άνοιξη στην Κορέα και ελπίζω να μπορούν να ταξιδέψουν οι δικοί μου. Επίσης, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φορέσω χάνμποκ, το παραδοσιακό φόρεμα της χώρας. Μπορεί να βάλω και κάποια ελληνική πινελιά» συνεχίζει η δημοσιογράφος της εκπομπής Breakfast @ Star.

Η ιστορία της γνωριμίας τους
Η Ελισάβετ Κυρίτση και ο Μιον Τσολ γνωρίστηκαν μέσω μίας εφαρμογής που συνδυάζει τις γνωριμίες και την εκμάθηση γλωσσών. Μιλούσαν μόνο μέσω βιντεοκλήσεων για περισσότερο από έναν χρόνο. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο και συνειδητοποίησαν αμέσως ότι υπήρχε χημεία μεταξύ τους.

Η Ελισάβετ Κυρίτση έχει βρει όλα όσα έψαχνε σε έναν άνδρα. «Είχε και έχει έναν παλιομοδίτικο ρομαντισμό, κάποιες φορές φτάνει στα όρια της συστολής. Υπάρχουν στιγμές που απορώ για το αν έχει βγει από κάποιο k-drama ειλικρινά! Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί είμαι πια ήρεμη και έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με τον οποίο εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος».

Όταν αποφάσισαν να ζήσουν μαζί, η Ελλάδα δεν ήταν στις επιλογές τους. «Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, αλλά ήταν μονόδρομος, καθώς ήθελα τη ψυχική μου υγεία. Ήρθε σε μία περίοδο που ήθελα να τα αλλάξω όλα, οπότε ήταν και κάπως πεπρωμένο. Άρπαξα την ευκαιρία και πραγματικά μόνο σε καλό μου βγήκε» παραδέχεται η δημοσιογράφος του Star.

Η καθημερινότητα του ζευγαριού περιλαμβάνει ωραία εστιατόρια, σινεμά και κοντινές εξορμήσεις.

φωτογραφίες: instagram, Real Life

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.