«Ενώ ήμουν στο νοσοκομείο, εμφανίστηκε στο χέρι μου η Παναγία να κρατά ένα μωρό»

Η Άρτεμις Αστεριάδη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και εξήγησε τι ακριβώς της συνέβη. «Μετά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, άρχισαν τα προβλήματα. Στα καλά καθούμενα, έπαθα μια πολύ μεγάλη αποκόλληση. Καθόμουν στον καναπέ και ξαφνικά, με έπιασε αιμορραγία. Έκλαιγα και έλεγα στον άνδρα μου “πάει το παιδί, το χάσαμε”. Μετά, λιποθύμησα και με πήγαν στο νοσοκομείο», είπε αρχικά.

«Είχα χάσει την πίστη μου, γιατί είχα περάσει πολύ δύσκολα. Ενώ ήμουν στο νοσοκομείο, εμφανίστηκε στο χέρι μου μια Παναγία να κρατά ένα μωρό κι από εκείνη τη μέρα, σταμάτησε το αίμα. Το λέω και ανατριχιάζω», συμπλήρωσε βουρκωμένη.




Όπως ανέφερε στη συνέχεια, μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης της, εξακολουθούσε να έχει προβλήματα. Ωστόσο, ο σύζυγος και ο γιατρός της τη βοήθησαν πάρα πολύ.

«Παρέμεινα στο κρεβάτι ως την τελευταία ημέρα, μέχρι και να γεννήσω. Έκανα ενέσεις ινσουλίνης. Έκλαιγα πολύ, νευρίαζα και μετά, ήμουν χαρούμενη. Μετά απογοητευόμουν, φοβόμουν. Αν δεν είχα τον συγκεκριμένο σύζυγο και τον συγκεκριμένο γιατρό, δεν θα ήμουν μαμά. Έχω χάσει ένα παιδί στο παρελθόν», αποκάλυψε.

Επιπλέον, ανέφερε πως αποφάσισε να πάει σε νυχτερινό σχολείο, για να καταφέρει να το τελειώσει, αφού δεν το κατάφερε στα παιδικά της χρόνια.

«Πηγαίνω σε νυχτερινό σχολείο. Πέρυσι, τελείωσα την Α’ Λυκείου. Η ζωή ήταν σκληρή μαζί μου στα παιδικά μου χρόνια και μετά, από τη στιγμή που πήρα τη ζωή μου στα χέρια μου, όλα πήγαν καλά», είπε.

Όπως παραδέχτηκε, έκανε αυτή την κίνηση, πρώτα απ’ όλα, για το παιδί της. «Πήγα σχολείο για το παιδί μου, δεν μπορώ να λέω στο παιδί μου “διάβασε” κι εγώ να μην έχω τελειώσει το σχολείο. Θέλω να είμαι παράδειγμα», εξήγησε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.