«Εξεγέρθηκαν» οι επιβάτες στο «WorldChampion» της SeaJets -Έφοδος του λιμενικού στο πλοίο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Έφοδο στο πλοίο «WorldChampion» έκανε το λιμενικό στο λιμάνι της Σύρου, μετά από καταγγελίες επιβατών για τον κλιματισμό και για εργαζόμενους χωρίς γάντια.

Τη στιγμή που ο υδράργυρος βρίσκεται στα ύψη, ο κλιματισμός του πλοίου «WorldChampion» της SeaJets δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν δύσκολη τη χρήση μάσκας και δη σε μια περίοδο όπου έχει κριθεί απαραίτητη λόγω της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων με κορωνοϊό, ενώ οι εργαζόμενοι στο πλοίο δεν φορούν καν γάντια.

Η αντίδραση του υπουργείου Ναυτιλίας ήταν άμεση μετά από καταγγελίες επιβατών, με αποτέλεσμα το λιμενικό να πραγματοποιήσει έφοδο στο πλοίο, προκειμένου να επιβάλει πρόστιμα στην εταιρεία.

Οι επιβάτες διαμαρτύρονται εντόνως και ζητούν τα χρήματά τους πίσω, ενώ η εταιρεία δεν έχει βγάλει ούτε μία ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.