Γεννηματά: Καταστροφική η πολιτική για lockdown ακορντεόν – Χρειάζεται εθνικό σχέδιο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το τρίτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται πια εκτός ελέγχου. Η πολιτική της κυβέρνησης για lockdown ακορντεόν αποδείχθηκε καταστροφική για την υγεία, την οικονομία, τους εργαζόμενους, υποστηρίζει η Φώφη Γεννηματά.

«Δεν φρόντισαν να ενισχύσουν το ΕΣΥ και τώρα τα Νοσοκομεία έφτασαν στα όριά τους. Επιμένουν σε λύσεις-μπαλώματα, την ώρα που έπρεπε να έχουν επιτάξει κρεβάτια ΜΕΘ σε ιδιωτικές κλινικές, όπως έχουμε ζητήσει» σημειώνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως επισημαίνει, «δεν αρκούν και δεν πείθουν τους πολίτες οι αυτοσχεδιασμοί και τα ημίμετρα του πανικού. Ο δρόμος για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα είναι μεγάλος και δύσκολος. Με δεδομένο ότι ο εμβολιασμός θα χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη».

Η κ. Γεννηματά ζητεί «εθνικό σχέδιο, αποτελεσματικό. Με στοχευμένα μέτρα για την υγεία, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις.

Έχω ζητήσει εδώ και ένα μήνα να γίνει η σχετική συζήτηση στη Βουλή. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Η κυβέρνηση κωφεύει, το κόστος το πληρώνουν οι πολίτες» τονίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.