Η στιγμή που η Αστυνομία φτάνει στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου από τον Λύτρα (βίντεο)

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας μετέφερε τη σύζυγό του στην ιδιωτική κλινική στους Αμπελόκηπους, όπως τα έχει περιγράψει το θύμα του ξυλοδαρμού στους Αστυνομικούς.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα όταν ο γνωστός ποινικολόγος μετέφερε με το αυτοκίνητό του την 37χρονη σύζυγό του με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο. Ο γιατρός που την εξέτασε μόλις διαπίστωσε πως τα χτυπήματα που είχε είναι αποτέλεσμα ξυλοδαρμού ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται το περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας να φτάνει στην ιδιωτική κλινική ελάχιστα λεπτά πριν από τις 2 τη νύχτα. Στο ίδιο βίντεο, 25 λεπτά αργότερα, φαίνεται το περιπολικό να φεύγει από την κλινική και μπροστά να περπατά με αργό βήμα ο Απόστολος Λύτρας για να συλληφθεί.

 

Δείτε βίντεο:

Από το βίντεο προκύπτει πως ο Απόστολος Λύτρας συνελήφθη επί τόπου, στο νοσοκομείο, μετά την καταγγελία του γιατρού και οδηγήθηκε με το όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.