Η συνταξιούχος κτηνοτρόφος με κρεοπωλείο που εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση

Πολλαπλά μηνύματα, ανατροπές κι εκπλήξεις «έβγαλε» η κάλπη των ευρωεκλογών τη μεγάλη βραδιά της Κυριακής (09.06.24). Μία εξ αυτών η άνοδος του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου, Ελληνική Λύση, που βρέθηκε στην 4η θέση, αφήνοντας στην 5η το ΚΚΕ.

Στη «μάχη» των ευρωεκλογών, η Ελληνική Λύση κατέλαβε τη δεύτερη θέση σε έξι εκλογικές περιφέρειες, λαμβάνοντας ποσοστά από 18,48% έως 15, 61%.

Πρόκειται για τις εκλογικές περιφέρειες Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Β’ Θεσσαλονίκης, Σερρών και Δράμας. Μάλιστα, στον Έβρο η Ελληνική Λύση διπλασίασε τα ποσοστά της, παίρνοντας 14% και τη δεύτερη θέση, μετά τη ΝΔ.

Την επομένη των ευρωεκλογών τα «βλέμματα» στρέφονται στο προφίλ των ευρωβουλευτών των κομμάτων που πήραν το «χρυσό» εισιτήριο. Μία από αυτές η Γαλάτω Αλεξανδράκη της Ελληνικής Λύσης, που διατηρεί κρεοπωλείο με τον γιο της, Αλέξανδρο Αλεξανδράκη στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρει το inevros.gr, η Αλεξανδράκη Γαλάτω είναι 76 ετών, συνταξιούχος κτηνοτρόφος με καταγωγή από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με το τοπικό site reportal.gr η κυρία Αλεξανδράκη απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά και κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν θέλει ακόμη να μιλήσει δημόσια.

Πηγή φωτογραφιών: Facebook – Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.