Ιsyriza.gr: Σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ

To isyriza.gr είναι γεγονός. Η ψηφιακή πλατφόρμα μέσω της οποίας θα ξεκινήσουν σε πρώτο στάδιο οι μαζικές εγγραφές χιλιάδων νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθεί σε λειτουργία απόψε, όπως έγραψε το ethnos.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει σε λίγη ώρα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θα μιλήσει στην Πάτρα στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την ενίσχυση του προοδευτικού μετώπου στο πλαίσιο του μετασχηματισμού του.

Πρόκειται σύμφωνα με όσα έχει ήδη πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για μία πλατφόρμα, ένα application φιλικό προς τον χρήστη και τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, όπου με μία απλή διαδικασία και μέσα σε λιγότερα από δύο λεπτά θα μπορεί κανείς να έρχεται σε επαφή, να εγγράφεται μέλος και στην συνέχεια να αποκτά σύνδεση με τον οργανωτικό ιστό.

Κυρίως όμως οι χρήστες θα ενημερώνονται, θα πληροφορούνται για τα τεκταινόμενα στον νέο ΣΥΡΙΖΑ και θα συμμετέχουν στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται μέσα από μίας μορφής ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.