«Ήταν λίγο καιρό μαζί αλλά πολύ ευτυχισμένοι»

Συνεχίζεται το θρίλερ στο νησί της Φολεγάνδρου από το απόγευμα της Παρασκευής – Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μία νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα, με το σώμα της να φέρει χτυπήματα από την πτώση στα βράχια – Οι Αστυνομικές Αρχές της Φολεγάνδρου σαρώνουν το νησί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρισκόταν εκεί μαζί με τον σύντροφό της – Τι λέει στο Newsbomb.gr φίλος του νεαρού που αναζητείται

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία του νησιού μετά την είδηση του θανάτου της νεαρής κοπέλας.

H άτυχη Ελληνίδα, ηλικίας περίπου 26 ετών, βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο χθες το μεσημέρι. Το αυτοκίνητό της, ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο στην άκρη του δρόμου, που οδηγούσε στη θάλασσα.

Από την άλλη, η οικογένεια του φίλου της που ήταν μαζί διακοπές, ζει μέσα στην αγωνία, καθώς ο νεαρός δεν έχει δώσει σημεία ζωής και η αστυνομία δεν τον έχει ακόμα εντοπίσει, με τα σενάρια τόσο του ατυχήματος όσο και της εγκληματικής ενέργειας να είναι ανοιχτά και για τα δύο παιδιά.

Στο Newsbobm.gr μίλησε φίλος του νεαρού τονίζοντας: «Με τον φίλο μου έχω να μιλήσω αρκετό καιρό, περίπου ένα μήνα. Εγώ του είχα πει να πάει διακοπές στη Φολέγανδρο. Ήταν στο νησί τρεις μέρες και έκαναν κάμπινγκ. Όταν ενημερώθηκα τι συνέβη τον πήρα αμέσως τηλέφωνο. Το κινητό του από χθες είναι κλειστό. Κανείς δεν μπορεί να τον βρει».

Και πρόσθεσε: «Ήταν λίγο καιρό μαζί αλλά ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Μου έλεγε πως βρήκε σε εκείνη το άλλο του μισό και πως δεν είχαν καθόλου προβλήματα»

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν εντοπιστεί νεκρή η 26χρονη, μάρτυρες την είχαν δει να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο. Τότε, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Τι ανέφερε στο Newsbomb.gr η Δήμαρχος του νησιού
Όπως ανέφερε στο Newsbomb.gr η δήμαρχος του νησιού κ. Παπαδοπούλου Ευσταθία βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, αλλά δυστυχώς ήταν νεκρή.

«Μόλις ειδοποιήθηκα για το περιστατικό έσπευσα αμέσως στο σημείο μαζί με το Λιμενικό. Είδαμε το όχημα της άτυχης κοπέλας να έχει βγει εκτός του κεντρικού δρόμου, ο οποίος ενώνει τις δύο παραλίες στην περιοχή της Λυγαριάς. Το συγκεκριμένο σημείο δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, ωστόσο τους καλοκαιρινούς μήνες διέρχονται πολλά οχήματα, λόγω της αυξημένης κίνησης στο νησί. Ο γιατρός προσπάθησε να την επαναφέρει αλλά δυστυχώς η κοπέλα ήταν νεκρή. Είχε αρκετά χτυπήματα από την πτώση», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήμαρχος.

Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε μιλώντας στο Newsbomb.gr πως την κοπέλα είδε ένας περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής, μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Η Αστυνομία εξετάζει τόσο το σενάριο της αυτοχειρίας όσο και της καταλάθος πτώσης, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.