«Καλό παράδεισο αγόρι μου…»

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο 27χρονος Αλέξανδρος Γεωργαντάς ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή εδώ και τρεις εβδομάδες.

Ο Αλέξανδρος τραυματίστηκε θανάσιμα την 17η Οκτωβρίου ενώ ήταν έτοιμος να λάβει μέρος στους αγώνες πρωταθλήματος motocross στα Γιαννιτσά, όταν ένας μοτοσικλετιστής που επιχειρούσε να κάνει άλμα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στην περίφραξη, με αποτέλεσμα να πλακώσει τον 27χρονο αλλά και έναν 16χρονο θεατή, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση.

Η τραγική είδηση του χαμού του Αλέξανδρου προκάλεσε θλίψη στα Γιαννιτσά αλλά και σε ολόκληρο το πανελλήνιο. Συντετριμμένοι οι φίλοι του, τον αποχαιρετούν με συγκινητικές αναρτήσεις στα στο facebook.

12265964 10206722823521813 9034800777981530450 o

«Θέλω να μιλήσω αλλά δεν βγαίνει λέξη! Από την αρχή ήξερα ότι ήταν δύσκολη η κατάσταση αλλά πίστευα! Δυστυχώς. Καλό παράδεισο αγόρι μου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ να είσαι σίγουρος!» έγραψε ένας φίλος του, ενώ ένας άλλος αναφέρει: «Έφυγε δυστυχώς πολύ νωρίς ο νεαρός Αλέξανδρος Γεωργαντάς από τους πιο συμπαθητικούς οδηγούς, πάντα με το χαμόγελο και ένα από τα καλύτερα νέα ταλέντα του motocross στην Πιερία και την Ελλάδα ! Καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια!». 

sdfsdfsdf

«Καλό παράδεισο! Καλό ταξίδι πρωταθλητή» γράφει κάποιος άλλος. «Κρίμα… Κρίμα… Κρίμα… Καλό παράδεισο Αλέξη.. Δύναμη και κουράγιο στη οικογένεια.. Για τον τόσο άδικο χαμό..» γράφει ένας άλλος φίλος του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.