Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Συνθήκες χάους επικρατούν από το πρωί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Η επίσχεση εργασίας, που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, εκτός από ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, προκάλεσε μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ γεμάτες είναι οι πιάτσες των ταξί.

Πυκνή είναι η ροή των οχημάτων στις οδούς Τσιμισκή, Κ. Καραμανλή, Εγνατία, Βασ. Όλγας, όπου η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Περιφερειακή Οδό, όπου νωρίτερα σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, με υλικές ζημιές, στο ύψος του Επταπυργίου (κατεύθυνση προς δυτικά).

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ βρίσκονται σε επ’αόριστον επίσχεση, καθώς δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δεν έχουν εξοφληθεί το δώρο του Πάσχα, ποσό συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση πάντως του ΟΑΣΘ θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα αν επιμείνουν στην απόφασή τους οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, «εφόσον επιμείνουν και προχωρήσουν σε επίσχεση, εμείς θα πάμε την ίδια ώρα να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα», επισημαίνοντας ότι οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους εφόσον έχει προγραμματιστεί συνάντηση την Τρίτη με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.