Λαμία: Προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω έντονης χιονόπτωσης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ισχυρή χιονόπτωση σημειώνεται από τις 6.00 το πρωί, στην πόλη της Λαμίας. Το ύψος του χιονιού έφτασε ήδη τους 5 πόντους μέσα στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα προβλήματα να παρατηρούνται στην κίνηση των οχημάτων.
Σε πολλούς δρόμους ιδιαίτερα περιφερειακούς, είναι απαραίτητες οι αλυσίδες. Την ίδια ώρα καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να μείνει ανοιχτή η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από τη Στυλίδα μέχρι τα Καμένα Βούρλα. Δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα, ρίχνοντας αλάτι, προσπαθούσαν να κρατήσουν ανοιχτό το εθνικό δίκτυο, καθώς το οδόστρωμα παρουσιάζει ολισθηρότητα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.
Στο εθνικό δίκτυο και στο ύψος της Λαμίας ακινητοποιούνται τα φορτηγά αυτοκίνητα, που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, για να γίνουν ρίψεις αλατιού και να γίνει αποχιονισμός με τα ειδικά μηχανήματα, ενώ στους δρόμους δρόμο Λαμίας – Δομοκού, Λαμίας-Καρπενησίου, και Λαμίας-Άμφισσας η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες και με μεγάλη δυσκολία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.