Ληστεία για γέλια και για κλάματα σε περίπτερο!

Απόπειρα ληστείας για γέλια και για κλάματα σημειώθηκε χθες μέρα μεσημέρι σε περίπτερο στην περιοχή των Πατελών.

Ο επίδοξος δράστης ζήτησε τις εισπράξεις κραδαίνοντας ένα μικρό κλειδί για παξιμάδια και μπουλόνια και χωρίς δεύτερη κουβέντα , από την ατρόμητη και αποφασιστική ιδιοκτήτρια , έφυγε κακήν κακώς και με απειλές πως θα επιστρέψει.

Το περιστατικό που κατέγραψε καρέ καρέ το κλειστό κύκλωμα σκορπά θλίψη καθώς όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ένα ακόμη εξαρτημένο άτομο που λειτουργούσε με πυξίδα τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο νεαρός δεν κατάφερε τελικά να πάρει από το περίπτερο ούτε ένα κουτάκι τσίχλες.

Το θάρρος και η απαράμιλλή ψυχραιμία της ιδιοκτήτριας του περιπτέρου φαίνεται πως την γλίτωσαν από τα χειρότερα.

Στα κλάσματα δευτερολέπτου που είχε στη διάθεσή της, η γυναίκα ζύγιασε την κατάσταση και χωρίς να δείξει κανένα σημάδι φόβου έκανε σαφές στον επίδοξο ληστή πως δεν πρόκειται να υποκύψει στις απαιτήσεις του.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το περίπτερο ο άντρας απαίτησε από την γυναίκα να του παραδώσει ότι εισπράξεις είχε, ωστόσο στην σθεναρή άρνηση της τράπηκε σε φυγή απειλώντας την πως θα επιστρέψει

Η ιδιοκτήτρια ενημέρωσε την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο άμεσα και έκανε περιπολίες. Παράλληλα, ανέφερε πως τον είχε ξαναδεί στην περιοχή ενώ η περιγραφή που έδωσε είναι πως πρόκειται για ανοιχτόχρωμο νεαρός, ψηλός με πράσινα μάτια και χέρια γεμάτα ουλές.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως πριν από πάρα πολλά χρόνια είχαν ληστέψει τον μπαμπά της με την απειλή μαχαιριού, όμως εκείνη δουλεύει στο περίπτερο για 12 χρόνια και ποτέ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα.

Το περιστατικό, που εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά μετά τις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής και μάλιστα σε μια πολυσύχναστη περιοχή, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ληστείες και απόπειρες ληστειών σε περίπτερα, που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα με κοινό παρονομαστή το γεγονός πως πρόκειται για τοξικοεξαρτημένους δράστες.

Πηγή: neakriti

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.