Μητσοτάκης: Ο Παναγιώτης Πικραμμένος επικεφαλής στο Επικρατείας με τη ΝΔ

το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star παραχώρησε συνέντευξη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε ότι ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, μάλιστα, θα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ.

Ο επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Παναγιώτης Πικράμμενος. Ενας άνθρωπος ο οποίος με το κύρος του έχει να προσθέσει πολλά στη Βουλή και η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο συμβολίζει πολλά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην τελευταία τιμητική θα είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του» αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος»
«Δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος. Τέλος συζήτησης», αυτό ήταν το μήνυμά του όταν ερωτήθηκε για το τι σκοπεύει να κάνει στο Δημόσιο. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού διπλάσια από το ΑΕΠ. «Σε δυο χρόνια θα έχει φθάσει τα 750 ευρώ», ανέφερε στο Star.

πηγή: ethnos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.