Ο Άκης Δείξιμος ξεκαθαρίζει για τη σύλληψη του αδερφού του, Κώστα Δόξα: «Έχω μερίδιο ευθύνης»

Ο Κώστας Δόξας συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (19/1) στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από μήνυση σε βάρος του, από την πρώην σύζυγό του επειδή δεν κατέβαλε το ποσό της διατροφής που του έχει ορίσει το δικαστήριο.

Μιλώντας στη Super Κατερίνα, ο αδερφός του, Άκης Δείξιμος, θέλησε να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης για τη σύλληψή του.

Όπως εξήγησε, μέχρι χθες έπρεπε να καταβληθεί το υπόλοιπο ποσό της μηνιαίας διατροφής που δίνει ο Κώστας Δόξας στην Μαρία Δεληθανάση για την κόρη τους.

Το ποσό αυτό θα το έδινε ο Άκης Δείξιμος προκειμένου να τον βοηθήσει. Ωστόσο, το ηλεκτρονικό σύστημα δεν του επέτρεψε να γίνει η μεταφορά των χρημάτων.

«Αυτό που ισχύει είναι ότι μέχρι χθες ήταν να καταβληθεί το ποσό το οποίο καταβλήθηκε σήμερα και ένα μερίδιο ευθύνης ανήκει σε εμένα. Το διάστημα αυτό της πανδημίας γενικά όλοι μας δυσκολευόμαστε. Όσο μπορώ, στηρίζω τον αδερφό μου όλο αυτό το διάστημα. Χθες λοιπόν, το σύστημα δε με άφησε να μπω να πληρώσω τη διατροφή και το έκανα σήμερα. Όντως τον παρέλαβαν οι αστυνομικοί την ώρα που άφηνε την κόρη του στο σπίτι της πρώην γυναίκας του. Η άλλη πλευρά αρέσκεται μάλλον στο να υπάρχουν επεισόδια. Αφέθηκε αμέσως ελεύθερος», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.