«Ώπα, λίγο φρένο παιδιά» – Η αιχμηρή ανάρτηση του Λάκη Παπαδόπουλου για την Άννα Βίσση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Λάκης Παπαδόπουλος διαφωνεί με εκείνους που χαρακτηρίζουν την Άννα Βίσση ως κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια των τελευταίων 50 ετών. Ο καλλιτέχνης έγραψε στο facebook, πως αυτό τον ενοχλεί και ζητάει από όσους γράφουν τέτοιου είδους σχόλια για την ερμηνεύτρια, να πατήσουν «λίγο φρένο».

Αφορμή για την τοποθέτηση που έκανε ο Λάκης Παπαδόπουλος, ήταν η διαμάχη ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. Τα αφιερώματα για την κορυφαία ερμηνεύτρια και οι χαρακτηρισμοί για την πορεία της στην εγχώρια δισκογραφία, τον βρίσκουν αντίθετο.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Παπαδόπουλος έγραψε στην ανάρτησή του: «Βλέπω και ακούω συνέχεια από τα τηλεοπτικά προγράμματα και τις ειδήσεις ότι η Άννα Βίσση είναι η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια τα τελευταία 50 χρόνια στην Ελλάδα, ώπα. Αυτό με ενοχλεί… λίγο φρένο παιδιά».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.