«Όταν έχασα τη δική μου μάνα, με έχωσε βαθιά μέσα την αγκαλιά της»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η ηθοποιός Κατερίνα Χέλμη πέθανε σε ηλικία 83 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη τα οικεία της πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά και η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη, που ανέβασε μία φωτογραφία της με την Κατερίνα Χέλμη και τη Μαρία Καβογιάννη από παλαιότερη συνάντηση, γράφοντας στη λεζάντα:

«Έφυγε σαν αγγελος …Η Κατερίνα μου… η φίλη μου… Η γυναίκα που όταν έχασα την δικη μου μάνα με έχωσε βαθιά μέσα την αγκαλιά της …Η γυναίκα που δεν ήξερες πόσο χρόνων είναι γιατί η ηλικία της ήταν μόνο ένας αριθμός. Η γυναίκα που μου έμαθε τόσα πολλά και για τη δουλεια αλλά πάνω από όλα για τη ζωή ….Το ευχαριστώ είναι τόσο φτωχό μπροστά σε ολα αυτά που νιώθω και αισθάνομαι και χρωστάω σε αυτή την γυναικα. Πέτα ψηλά Κατερίνα μου όπως μόνο εσύ ξέρεις .Θα είσαι μέσα μου για πάντα».

Δείτε τη δημοσίευση

Η Κατερίνα Χέλμη υποδύθηκε, μεταξύ άλλων, την αντίζηλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η αγάπη μας» και έμεινε στην ιστορία για την ατάκα «Τσακίσου». Την είδηση έκανε γνωστή η σκηνοθέτις Πέτρα Τερζή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.