Π. Χρηστίδης: Δεν μας αφορά η πρόταση Τσίπρα

«Δεν μας αφορά η πρόταση Τσίπρα για συνεργασία, δεν θα παίξουμε επικοινωνιακά παιχνίδια», δήλωσε στον Flash 96 ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

«Δεν μπαίνουμε στην ουσία της συζήτησης, ούτε της πρόσκλησης, γιατί; Γιατί ο δεύτερος λόγος στον οποίο ήθελα να αναφερθώ είναι γιατί το κάνει για τους δικούς του, εσωτερικούς λόγους ακροατηρίου», πρόσθεσε.
Ακόμη, παρομοίασε τον πρωθυπουργό με «παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που προσπαθεί να ντριπλάρει όλη την απέναντι ομάδα».

Ο κ. Χρηστίδης παρατήρησε ότι «ο κ. Τσίπρας δοκίμασε κάθε τερτίπι, κόλπο κλπ, ο κόσμος όμως τον έχει καταλάβει και φυσικά τον έχουμε αντιληφθεί κι εμείς, ότι δεν πιστεύει ποτέ τίποτα από αυτά τα οποία λέει, είτε αφορούν τα θέματα της χώρας, είτε αφορούν φυσικά τη συζήτηση την οποία άνοιξε με την τελευταία του συνέντευξη».

«Και αυτό», πρόσθεσε, «για δύο βασικούς λόγους: ο πρώτος είναι γιατί όλοι καταλαβαίνουμε ότι το κάνει επειδή είναι σε πλήρη κατάρρευση, δεν το κάνει επειδή το πιστεύει. Διότι αν το πίστευε, πολύ έγκαιρα, όταν είχαμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, όταν στείλαμε τις επιστολές στους ευρωπαίους σοσιαλιστές για το χρέος, αλλά και πολύ νωρίτερα, από το 2015, θα μπορούσαμε να έχουμε δημιουργήσει μια εθνική ομάδα η οποία θα μπορούσε να διαπραγματευτεί πολύ καλύτερα τις τύχες της χώρας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.