Παπαθανάσης: Οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται για λιμάνια

«Η επίσκεψη Πομπέο σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη των ΗΠΑ στην χώρα μας, ως πυλώνα σταθερότητας της περιοχής», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μιλώντας στο Attica TV για τη στρατηγικής σημασίας επίσκεψη του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην Αθήνα, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται πια πολύ σοβαρά και για την ναυπηγοεπισκευαστική μας βιομηχανία και για τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας και γενικότερα για μια σειρά άλλων επενδύσεων, όπως η Pfizer, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960 προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Ο υπουργός αναφέρθηκε ακόμα στο αυξημένο ενδιαφέρον των Αμερικανών που όπως λέει, θέλουν να επενδύσουν στην πατρίδα μας.«Bλέπουμε ότι πλέον οι Αμερικάνοι θέλουν να επενδύσουν στην πατρίδα μας -με το να θεωρούν την Ελλάδα έναν τόπο φιλικό προς το επιχειρηματικό περιβάλλον-. Η εικόνα έχει αλλάξει τελείως κι επομένως θα δούμε πολύ περισσότερες αμερικανικές επενδύσεις να ξεκινούν εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.