Παππάς για Μπέο: «Η ΝΔ τον αποδοκίμασε δια Μαρινάκη και θα συνεχίσει να τον στηρίζει;»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Νίκος Παππάς, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο LIVE NEWS, για τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, για την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ αλλά και για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Μιλώντας στο LIVE NEWS, ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στις ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, λέγοντας πως είναι αυτονόητη η παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

«Κανένας μας δεν θέλει πρότυπα σαν τον κ. Μπέο για τα παιδιά μας. Η πολιτική διάσταση έχει να κάνει με τη ΝΔ η οποία ερωτάται εάν θέλει τα στελέχη της στον Βόλο προτίθενται να συνεχίσουν και να εργαστούν με τη διοίκηση Μπέου. Πρέπει να πούνε πως δεν θα συνεργαστούν με τον κ. Μπέο. Εάν ο κ. Κασσελάκης θα κινηθεί νομικά εναντίον του, δεν το ξέρω. Η ΝΔ τον αποδοκίμασε δια Μαρινάκη και θα συνεχίσει να τον στηρίζει; Θα συναποφασίζουν με τον Μπέο και θα αναπαράγουν τα ίδια πρότυπα;».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.