«Παραδεχτείτε το, λέτε μπράβο στην αστυνομία επειδή σκότωσε έναν τσιγγάνο»

Τη στάση της αστυνομίας γύρω από την υπόθεση θανάτου νεαρού στο Πέραμα από πυρά αστυνομικών και όσων την υποστηρίζουν σχολιάζει ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει μεταξύ άλλων, αυτοί που λένε “μπράβο στην ομάδα Δίας, είμαστε μαζί σας, αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και λοιπά” πρέπει να παραδεχτούν ότι δεν τους λένε μπράβο επειδή έφεραν εις πέρας την επιχείρηση.

Όπως λέει, “η επιχείρηση είναι από όλες τις απόψεις ένα τεράστιο φιάσκο” και τονίζει πως ” όπως όλοι κρινόμαστε όταν δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας, έτσι πρέπει να κριθούν και αυτοί”.

“Στην πραγματικότητα τους λέτε μπράβο επειδή σκότωσαν έναν Τσιγγάνο και αυτή είναι η μόνη αλήθεια” καταλήγει.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο facebook:

“Αν η δουλειά της αστυνομίας είναι να μην σκοτωθεί από έναν δεκαπεντάχρονο που οδηγεί ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, τότε στο Πέραμα, έκανε πολύ καλά τη δουλειά της και μπράβο στους αστυνομικούς.

Αν η δουλειά της αστυνομίας είναι να μην σκοτωθεί από έναν δεκαπεντάχρονο που οδηγεί ένα αυτοκίνητο, να τον συλλάβει και να παραδώσει το αυτοκινητο στον ιδιοκτήτη του, τότε μάλλον η αστυνομία δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά της αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να μην σκοτωθεί, αλλα και να σκοτώσει έναν άοπλο δεκαοχτάχρονο που καθόταν στο πίσω κάθισμα, να τραυματίσει τον δεκαεξάχρονο συνοδηγό, να κάνει σουρωτήρι το αυτοκινητο από τις σφαίρες, να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των περαστικών και εν τέλη να μην συλλάβει τον δεκαπεντάχρονο που κατάφερε να διαφύγει ανάμεσα από 38 πυροβολισμούς και καμιά δεκαριά πάνοπλους αστυνομικούς.

Όσοι λοιπόν λέτε Μπράβο στην ομάδα Δίας, είμαστε μαζί σας, αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και λοιπά παραδεχθείτε το: Δεν τους λέτε μπράβο επειδή έφεραν εις πέρας την επιχείρηση. Γιατί αποδεδειγμένα η επιχείρηση είναι από όλες τις απόψεις ένα τεράστιο φιάσκο. Και όπως ολοι κρινόμαστε όταν δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας, έτσι πρέπει να κριθούν και αυτοί.

Στην πραγματικότητα τους λέτε μπράβο επειδή σκότωσαν έναν Τσιγγάνο και αυτή είναι η μόνη αλήθεια.”

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.