Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ o Δημήτρης Κόκοτας

Διασωληνομένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη. Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε στο ΕΚΑΒ έχοντας στο πλευρό του συνεχώς τη σύζυγό του.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, ο 55χρονος τραγουδιστής, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, Σταμάτη Κόκοτα, βρισκόταν στις πρόβες για το J2US στο οποίο εμφανίζεται, αλλά ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέστη την ανακοπή.

«Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Οι γιατροί που παραμένουν αισιόδοξοι, χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες μέρες.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Δημήτρη Κόκοτα
«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

«Άρχισε να γδύνεται να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας»
Ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν στις πρόβες για το J2US όταν υπέστη το καρδιακό επεισόδιο, ενώ σύμφωνα με τον στυλίστα Κώστα Ζήση, ένιωσε ξαφικά έντονη αδιαθεσία και κλήθηκε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γ. Γεννημάτας.

Σύμφωνα πάντα με τον στυλίστα, ο Δημήτρης Κόκοτας όταν έφτασε στον χώρο ήταν ευδιάθετος, ενώ ντύθηκε και πήγε στο stage, για να επιστρέψει στο καμαρίνι λίγο αργότερα με έντονες ενοχλήσεις, ζητώντας βοήθεια.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν έτσι ευδιάθετος. Κάναμε αστεία ντύθηκε και πήγε μέσα στο stage να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στο stage ήρθε πάλι στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. Άρχισε να γδύνεται να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή κάλεσα αμέσως το 166 επιτόπου, για να έρθει ασθενοφόρο και οι άνθρωποι με σύνδεσαν με τον γιατρό με έβαλαν σε ανοιχτή ακρόαση και μίλησε κατευθείαν το Δημήτρη. Τον ρώτησε πώς νιώθει πώς είναι. Του απαντούσε ο Δημήτρης εκείνη τη στιγμή και η γιατρός τον ρώταγε πως νιώθει πού αισθάνεται πόνο, που του έχει μουδιάσει το χέρι, αν έχει τάση για εμετό, αν έχει πόνο στην καρδιά, αυτό. Ο γιατρός είπε ότι “στέλνω αμέσως τον διασώστη με μηχανή για να έρθει αμέσως και όντως ήρθε μέσα στα επόμενα 20 λεπτά και μετά από 10 – 15 λεπτά ήρθε και τον ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του ναι, περνούσε δύσκολα εκείνη τη στιγμή αλλά για τις αισθήσεις του δεν τις είχε χάσει. Ήταν ψύχραιμος, πονούσε, μίλησε με ανοιχτή ακρόαση με τον γιατρό αυτό, έγιναν όλα πολύ γρήγορα», περιέγραψε ο Κώστας Ζήσης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.