Παραμένει πρόεδρος της Βουλής ο Κωνσταντίνος Τασούλας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ανακοινώθηκε στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλος Μαρινάκη η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο νέος κυβερνητικό εκπρόσωπος, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα προτείνει για Πρόεδρο της Βουλής τον Βουλευτή του νομού Ιωαννίνων Κωνσταντίνο Τασούλα.

Σημειώνεται ότι η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 13:00 το μεσημέρι, στο Προεδρικό Μέγαρο και θα ακολουθήσει η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής των Υπουργείων.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου σε πλήρη σύνθεση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Τετάρτη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε νέος πρωθυπουργός της χώρας , ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.