«Παρελάσεις με εμβολιασμένους ενήλικες και με μάσκα για μαθητές» – Τι είπε ο Βασιλακόπουλος για το «οξύμωρο» των μέτρων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Παρελάσεις με τη συμμετοχή «μόνο εμβολιασμένων ενηλίκων» και υποχρεωτική «χρήση μάσκας» για τους μαθητές πρότεινε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο κ. Βασιλακόπουλος, μιλώντας στον Real Fm Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι τα μέτρα που δίνουν περισσότερες ελευθερίες στους εμβολιασμένους κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, εκτίμησε ότι «δυστυχώς, δεν περιορίζεται σε σημαντικό βαθμό η δυνατότητα των ανεμβολίαστων να κυκλοφορούν με τρόπο που είναι αρκετά επικίνδυνος υγειονομικά».

Το οξύμωρο των μέτρων
Σε αυτό το πλαίσιο υποστήριξε ότι οι ανεμβολίαστοι «δεν παρακινούνται σημαντικά στο να μπουν στον δρόμο της λογικής και να εμβολιαστούν».

Οξύμωρο χαρακτήρισε ο καθηγητής να υπάρχουν κλειστοί χώροι αμιγώς για εμβολιασμένους, που όμως κινούνται ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.