Πατρινό καρναβάλι με επισκέπτες να κοιμούνται σε αυτοκίνητα επειδή δεν βρίσκουν να νοικιάσουν δωμάτιο

Το πατρινό καρναβάλι έφερε για ακόμα μια χρονιά χιλιάδες επισκέπτες στην Πάτρα, διαφόρων ηλικιών που διασκεδάζουν. Δεν υπάρχει ξενοίκιαστο δωμάτιο ούτε για δείγμα…

Παρά τον μάλλον άστατο καιρό του τριημέρου οι δημοφιλείς προορισμοί βούλιαξαν από τον κόσμο. Η πληρότητα σε περιοχές όπως τα Ζαγοροχώρια, τα Καλάβρυτα, η Μονεμβάσια, το Πήλιο πλησιάζει το 95%. Στην Πάτρα όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αρκετοί επισκέπτες αναγκάζονται να κοιμούνται στα αυτοκίνητα. Η καρδιά του Καρναβαλιού άλλωστε χτυπάει για ακόμα μια χρονιά στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Τουλάχιστον 250.000 επισκέπτες έχουν ήδη φτάσει στην πόλη. Κατάλυμα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται ώρα με την ώρα για την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.

Σε γιορτινούς καρναβαλικούς ρυθμούς κινείται όλη η χώρα. Εκτός από την Πάτρα, η Ξάνθη, το Ρέθυμνο, το Γαλαξίδι, Λευκάδα και Κέρκυρα έχουν την τιμητική τους.

Η Ένωση Γυναικών «Οι Μονεμβασιώτισσες» πραγματοποιεί για δωδέκατη συνεχή χρονιά – το όμορφο Δρώμενο της «Βενετσιάνικης Περαντζάδας». Μοναδικές φιγούρες μιας άλλης εποχής θα περιδιαβαίνουν τα καλντερίμια του Κάστρου, ζωντανεύοντας μια πολυτάραχη ιστορία αγάπης.

Αυξημένη η τουριστική κίνηση στα Ιωάννινα και στα Ζαγοροχώρια, όπου η πληρότητα αγγίζει το 100% Στο πανέμορφο Πάπιγκο η τιμή των καταλυμάτων ξεκινά από 60 ευρώ. Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνονται οι κρατήσεις και για το επόμενο τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.