Πήγαινε στο νηπιαγωγείο η 6χρονη – Πώς την χτύπησε το αυτοκίνητο

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Κερατσίνι καθώς ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ένα 6χρονο παιδί. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το κοριτσάκι συνοδευόμενο από τον πατέρα της, ήταν στον δρόμο για να πάει στο Νηπιαγωγείο, λίγα βήματα όμως πριν φτάσει έγινε… το τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν απέναντι από το 4ο Νηπιαγωγείο στην Οδό Πανόρμου, στις 8:30 το πρωί. Τότε, το κοριτσάκι ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τα χέρια του μπαμπά της, με αποτέλεσμα ένα αμάξι που διέσχιζε τον δρόμο να την παρασύρει. Ο ήχος μάλιστα, ήταν τόσο εκκωφαντικός που ανησύχησε και τρόμαξε όλη την γειτονιά.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το 6χρονο παιδί, το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο λόγω του Νηπιαγωγείου, υπάρχει διάβαση και όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο πινακίδες για τους οδηγούς, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχει διέλευση μαθητών στο σημείο.




Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.