«Ποιος σου είπε ρε μαγκάκο ότι θα σε αναγκάσω να ξεβρακωθείς;»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Fipster, με αφορμή τη συμπεριφορά του δεύτερου προς τη Μέγκαν στα τελευταία επεισόδια του Fame Story. Ο social media coach της μουσικής ακαδημίας ήρθε σε αντιπαράθεση με την εν λόγω παίκτρια, υποτιμώντας εμμέσως την προσπάθειά της μέσα στο παιχνίδι.

«Ο Fipster προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια μας για τη συμπεριφορά του, με την οποία κάποιοι άνθρωποι δεινοπάθησαν. Ήταν και είναι κακοποιητικός, είτε η Μέγκαν πήγε και του είπε όσα του είπε ή αν πιστεύει ότι είναι δικό της πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πρέπει δηλαδή αυτό το κορίτσι να αποδεχθεί δια μεθόδου Fipster ότι είναι ανύπαρκτη, ένα τίποτα και ότι δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Ο τρόπος του ήταν δις κακοποιητική, γιατί ήταν σαν να της λέει: «πρέπει να γίνουμε θέαμα, σε τσίγκλησα να δω την παραληρηματική σου απογοήτευση», συμπληρώνει ο παρουσιαστής στον αέρα του Super Κατερίνα.

«Τι λες, ρε μεγάλε; Τι λες, ρε μαγκάκο; Ποιος σου ‘πε ότι εγώ θα σε αναγκάσω να ξεβρακωθείς και να σε βλέπω; Γιατί αυτό το κορίτσι πάει να βγάλει τα εσώψυχά του και του απαγορεύεις; Από ποια θέση του απαγορεύεις; Ποιος σε έβαλε εκεί; Η θέση σου είναι να βοηθήσεις τα παιδιά και όχι να τα ξεμπροστιάσεις», επισημαίνει σε υψηλούς τόνους ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Κακοποιητική συμπεριφορά, άτεχνη, χάλια. Πίστευα ότι θα έβρισκε κάτι πιο έξυπνο», κατέληξε στην τοποθέτησή του για τον Fipster ο Ανδρέας Μικρούτσικος.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.